Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ του Τ.Ε.Ι. ΛΑΜΙΑΣ
διοργανώνει “ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ” της Σ.Τ.ΕΦ. την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2003 στο Αμφιθέατρο του κτιρίου της Βιβλιοθήκης από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ.

Πρόκειται για την “επαφή” των τελειοφοίτων και των πτυχιούχων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Λαμίας με την αγορά εργασίας. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάπτυξη δράσεων που θα συμβάλουν στην ενημέρωση των πτυχιούχων για τις ανάγκες της αγοράς εργασίας και των επιχειρήσεων για τις ειδικότητες που παρέχονται από το Ίδρυμά μας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει δύο ενότητες:

Στην α΄ ενότητα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από εκπαιδευτικούς, εκπροσώπους επαγγελματικών ενώσεων, φορέων της πόλης μας, σπουδαστές και αποφοίτους μας, με αντικείμενο την απασχόληση, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, την πρακτική άσκηση, τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και τη νεανική επιχειρηματικότητα. Ακόμη, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις δραστηριότητες των επιχειρήσεών τους.

Στη β΄ ενότητα οι επιχειρήσεις θα πραγματοποιήσουν προσωπικές συνεντεύξεις, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αποκλειστικά με τους τελειοφοίτους-αποφοίτους της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) του Τ.Ε.Ι. Λαμίας, με προοπτική την κάλυψη θέσεων εργασίας και Πρακτικής Άσκησης αντίστοιχα.

Οι ενδιαφερόμενοι τελειόφοιτοι/τες-απόφοιτοι/τες και επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλλουν την συνημμένη αίτηση συμμετοχής και να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες από το Γραφείο Διασύνδεσης, καθημερινά από τις 8.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 22310-52640 & 60196.

Σημείωση: Οι αιτήσεις είναι διαθέσιμες σε Word μορφή careerday.doc . Παρακαλούμε να επιστραφούν στο Γραφείο Διασύνδεσης με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  1. FAX : 22310 52640
  2. Προσωπικά στο Γραφείο Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι. Λαμίας
    3ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας- Αθηνών 35100,
    (ώρες λειτουργίας 8:00 π.μ. - 15:00 μ.μ.)
    κα Μπέλεχα (τηλ. 22310 60196)
  3. Στέλνοντας τα στοιχεία που περιλαμβάνει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση career@teilam.gr