[ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]


 

 

Διοργάνωση εκδήλωσης στο πλαίσιο του προγράμματος «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» με θέμα «Αποτελέσματα Μελέτης για τη Νεανική επιχειρηματικότητα & Προτάσεις Πολιτικής».

 

 

Ο Δήμος Παύλου Μελά και το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» εκδήλωση με θέμα «Αποτελέσματα Μελέτης για τη Νεανική επιχειρηματικότητα & Προτάσεις Πολιτικής».


Η εκδήλωση απευθύνεται σε φορείς του Δήμου, σε επιχειρηματίες, στους νέους της περιοχής, καθώς και σε όλους εκείνους που αναζητούν εναλλακτικές μορφές απασχόλησης μέσα από την επ
ιχειρηματικότητα και την καινοτομία.


Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας για την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Παύλου Μελά, θα κατατεθούν προτάσεις για την άσκηση πολιτικής ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην περιοχή και θα ακολουθήσει συζήτηση.


Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι:
Σιδηρόπουλος Μωυσής, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ
Βαρσακέλης Νικόλαος, Αν. Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ
Γωνιάδης Ηρακλής, Διδάκτορας σε ζητήματα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
Γαλατσίδας Γεώργιος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, υπ. Διδάκτορας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 στον 3ο όροφο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» (οδός Λαγκαδά 221)


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο e-mail klina@pavlosmelas.gr, στο site του προγράμματος
http://www.auth-epixeirimatikotita.gr/

και στο facebook «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ε.Ν.Ε».

Το «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας» χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης στο πλαίσιο του Προγράμματος της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

 

  

 
ΤΕΙ Λαμίας - Copyright 2012