[ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]


 

 

Eκδήλωση με τίτλο «Game Changers generation We»

 

 

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας (ΠΕΕ) , είναι η μεγαλύτερη γιορτή παγκοσμίως για νεωτεριστές και δημιουργούς επιχειρήσεων, οι οποίοι προωθούν start ups που κάνουν τις ιδέες πραγματικότητα, ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη και επεκτείνουν την κοινωνική ευημερία.

Η ΠΕΕ ξεκίνησε το 2008 από τον πρώην πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Gordon Brown, και τον πρώην πρόεδρο και CEO του Kauffman Foundation, Carl Schramm και ήδη έχει επεκταθεί σε 115 χώρες, με 24.000 οργανισμούς-εταίρους να σχεδιάζουν πάνω από 37.000 ενέργειες στις οποίες συμμετέχουν πάνω από 7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας Ελλάδος τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης, ενώ οικοδεσπότης είναι ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ), ενώ διοργανώνεται από την εταιρεία επικοινωνίας MSCOMM.

Στα πλαίσια αυτά, θα επιθυμούσαμε να καλέσουμε την ομάδα φοιτητών του ΤΕΙ που δραστηριοποιείται στον τομέα της καινοτομίας, στην υψηλού ενδιαφέροντος εκδήλωση με τίτλο «Game Changers generation We» κατά την οποία ομιλητές απ’ όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τη γνώση και την εξειδίκευση με την οποία ανέπτυξαν τις επιχειρήσεις τους. Παράλληλα, 10 start-ups επιχειρήσεις θα συναγωνιστούν μπροστά σε κριτική επιτροπή και σε ένα ευρύ κοινό για το βραβείο των 10.000 ευρώ.

Οι εγγραφές για την εκδήλωση ξεκινούν στις αρχές Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες:

https://www.facebook.com/gewgreece

gr.unleashingideas.org

www.gewgreece.org

 

Γίνετε μέρος της αλλαγής που θα συμβεί!         

  

 
ΤΕΙ Λαμίας - Copyright 2012