[ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]


 

«Κρίση και Αγορά Εργασίας: Κάνε τη συνέντευξη πλεονέκτημα»

 
Το Γραφείο Διασύνδεσης σε συνεργασία με τη Δομή για την Απασχόληση και τη Σταδιοδρομία (Δ.Α.ΣΤΑ.) του ΤΕΙ Κρήτης, διοργανώνει σεμινάριο εξειδικευμένης θεματολογίας γύρω από την κρίση και την αγορά εργασίας.

Με κύριο σκοπό την προετοιμασία των φοιτητών και πτυχιούχων του Ιδρύματος για αποτελεσματικότερη διεκδίκηση θέσεων εργασίας και πρακτικής άσκησης και κάτω από το γενικό τίτλο «Κρίση και Αγορά Εργασίας: Κάνε τη συνέντευξη πλεονέκτημα», δύο ομάδες των 30 ατόμων η καθεμία, θα έχουν την ευκαιρία να διεισδύσουν σε ζωτικής σημασίας ζητήματα που αφορούν στη συνέντευξη επιλογής, όπως Τεχνικές συνεντεύξεων, Συνηθισμένα λάθη υποψηφίων, Αξιολόγηση συνεντεύξεων, κλπ.

Η αξιοποίηση μεθόδων, τεχνικών και μέσων που εφαρμόζονται στην εκπαίδευση ενηλίκων όπως εργασία σε ομάδες, προβολή συνεντεύξεων, παιχνίδι ρόλων, βιντεοσκόπηση, θα ενισχύσουν στην καλύτερη διαπραγμάτευση της θεματολογίας.  

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Σεμιναρίων Σ.Δ.Ο.  (1ος όροφος).

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής:

  • 1η ομάδα: Τρίτη 11/12/2012 και ώρα 10:00 – 16:00

  • 2η ομάδα: Τετάρτη 12/12/2012 και ώρα 15:00 – 21:00

Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν με σειρά προτεραιότητας με βάση τη δήλωση συμμετοχής.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη διεύθυνση: http://e-mag.career.teicrete.gr/subscribeme από την Παρασκευή 7/12/12 και ώρα 10:00 π.μ μέχρι και τη Δευτέρα 10/12/12 και ώρα 10:00 π.μ. (θα επιλεγεί το ίδιο ποσοστό συμμετεχόντων από το κάθε τμήμα).

Η τελική λίστα των συμμετεχόντων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης τη Δευτέρα 10/10/12 μέχρι τις 14:00 μ.μ.

Πατήστε εδώ για να επισκεφτείτε το νέο μας πληροφοριακό σύστημα και να δείτε τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Για να δείτε την αφίσα της εκδήλωσης πατήστε εδώ

 

  

 
ΤΕΙ Λαμίας - Copyright 2012