[ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ]


 

 

Τα πάντα για την Εκπαίδευση και την Εργασία
στην Ελλάδα και το Εξωτερικό

 

  Έχουμε την ευχαρίστηση να σας ενημερώσουμε για τη διεξαγωγή της 15ης Διεθνούς Εκθέσεως EKΠAIΔEYΣH 2013, από 8 έως 10 Mαρτίου 2013, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Σε μια εποχή που η εκπαίδευση και η απασχόληση αποτελούν περισσότερο από ποτέ προτεραιότητα για κάθε ελληνική οικογένεια, η συμμετοχή σας στην έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία προβολής και προσωπικής επικοινωνίας σας με το κοινό σας με ένα πολύ οικονομικό κόστος.

Όπως γνωρίζετε η έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ αποτελεί την μοναδική ολοκληρωμένη διοργάνωση για την εκπαίδευση στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες στην Ευρώπη.

Mε 150 εκθέτες από την Eλλάδα και 14 χώρες του εξωτερικού και περισσότερους από 12.000 ποιοτικούς επισκέπτες, αποτελεί το κορυφαίο και μοναδικό ολοκληρωμένο γεγονός για την εκπαίδευση στην Eλλάδα και το εξωτερικό, σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διά βίου εκπαίδευσης, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

H μακρόχρονη και αξιόλογη πορεία της έκθεσης EKΠAIΔEYΣH την καθιστούν αξιόπιστο μέσο προβολής και επικοινωνίας με το μαθητικό και φοιτητικό κοινό, τους γονείς, τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης και όλους όσοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον.

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, συνδυάζει όλα τα απαραίτητα πλεονεκτήματα : προσφέρει εξαίρετη κάλυψη από όλα τα
 μέσα μαζικής μεταφοράς (Ηλεκτρικός σταθμός Ν. Φαλήρου, Μετρό, Λεωφορεία, Tραμ, Ταξί), δωρεάν χώρο στάθμευσης, ευρεία αναγνωρισιμότητα, ικανοποιητικές υποδομές.

Σχετική ιστοσελίδα:http://www.europartners.gr
 

  

ΤΕΙ Λαμίας - Copyright 2012